Enkelit

Enkelien synty

Katariina sai pyynnön maalata suuren enkelitaulun. Enkelin syntyessä kankaalle hän tuntui sanovan: ”Olen kuin aamu. Herättelen sinut uudenlaiseen elämään”. Enkeli herättikin taiteilijan maalaamaan kokonaisen sarjan enkeleitä - yhteensä 12 - joilla oli viesti mukanaan.

Tauluissa yhdistyvät maanläheiset värit sekä elementit; kasvot ja kädet jotka ovat maalattu intuitiivisesti ympyrän muotoiseen kehään eli orbiin, jossa on runsaasti symboliikkaa. Enkelien erityiset katseet tekevät heistä hyvin persoonallisia, mutta ne muodostavat myös yhtenäisen sarjan. Kun kaikki 12 enkeliä olivat syntyneet, Johanna löysi jokaiselle astrologisen merkin. Näin syntyivät astroenkelit.

Enkelitaulut tuntuvat hyvin eläväisiltä ja viestivän tärkeitä asioita katsojilleen. Koimme, että he haluavat viestinsä kaikkien saataville, joten teimme tauluista enkeliviestejä sekä kortteja. 

Alkuperäiset taulut on maalannut graafikko Katariina Malkki ja tekstit ovat astrologi Johanna Karpovin käsialaa. Tuotteet on painettu Suomessa.

 

 

2-osaiset enkelikortit

3kpl -10% (alennuskoodi enkelit10)

6kpl -20% (alennuskoodi enkelit20)

12kpl -30% (alennuskoodi enkelit30)

Verkkokauppaan