Yleisempiä kysymyksiä homeopatiasta

Mitä homeopatia on?

Katso HOMEOPATIA -testattu ihmisillä -video. Se kertoo, kuinka homeopaattinen lääke valmistetaan, kuinka sen oirekuvasto määritellään, mitä tapahtuu homeopaatin vastaanotolla sekä miten homeopaatti valitsee asiakkaalle sopivan lääkkeen.

Kuka voi tulla homeopaattiseen hoitoon?

Homeopaattinen hoito sopii kaikille! Myös raskaana oleville ja imettäville äideille, lapsille ja vanhuksille. 

Mitä homeopatialla hoidetaan?

Homeopatialla voidaan hoitaa akuutteja sairauksia (nopeasti tulevat esim. vilustuminen, korvatulehdukset, onnettomuudet jne.) tai kroonisempia (pitkään jatkuneet oireet). 

Mikä on rakennehoito? 
Kun halutaan parantaa henkilön yleisvointia, puhutaan rakennehoidosta. 

Milloin on paras aika varata aika homeopaattiseen hoitoon? 

Parasta olisi, että tulisit rakennehoitoon ennenkuin sinulla on mitään vakavaa kroonista sairautta. On paljon helpompi ylläpitää terveyttä kuin hoitaa sairautta. Homeopatialla voidaan vaikuttaa myös kroonistuneisiin sairauksiin, mutta vaste on parempi, kun homeopaattinen hoito aloitetaan ajoissa. Valitettavasti asiakkaat usein tulevat homeopaatin vastaanotolle "kun mikään muu ei ole auttanut". 

Lääkäri sanoi, ettei sairauteeni ole parannuskeinoa. Voiko homeopatia auttaa? 
Homeopatialla hoidetaan ihmistä kokonaisuutena, oireet ovat merkki jostain syvemmästä epätasapainosta. Tämä on vaikea kysymys. Todennäköisin vaihtoehto on, että homeopatialla voidaan mahdollisesti hidastaa sairauden eteneminen (jos oikea lääkeaine löytyy), kokonaan paraneminen on epätodennäköisempää. Siksi kannattaakin tulla homeopaattiseen hoitoon ennemmin kuin myöhemmin!

Miten kauan homeopaattisten pillereiden vaikutus kestää?

Tämä on yksilöllistä. Joillekin riittää muutama kerta, toiset tarvitsevat useiden kuukausien ajan homeopaattisia valmisteita. Mitä aikaisemmin homeopaattiseen hoitoon hakeutuu, sitä parempi vaste!

Mitä homeopaattinen hoito maksaa?

Homeopaattisella rakennehoidolla hoidetaan kokonaisuutta, siksi oikein valittu homeopaattinen lääke vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ihmisen hyvinvointiin ja edistää usein terveyttä myös siellä, mistä oireista asiakas ei ole edes kertonut homeopaatille. Tämän vuoksi homeopaattinen hoito on lopulta edullista. Terveyteen sijoittaminen on lopulta kaikkein tärkein asia!

Mitä minun pitää tietää tullessani homeopaattiseen hoitoon?

Voit tulla jokin tietyn vaivan vuoksi, mutta homeopaatit hoitavat asiakasta kokonaisvaltaisesti. Tämä tarkoittaa mahdollisia outoja kysymyksiä, joita sinulta ei ole koskaan ennen kysytty. Sinun tulee myös täyttää ennalta kyselylomake, johon saat linkin ilmottauduttuasi hoitoon. 

                                               * * * * * * * * * * * * *

Olen hoitanut itseäni jo yli 25 vuotta erilaisilla vaihtoehtohoitomuotojen avulla. Olen läpikäynyt lähes kaikki tunnetuimmat hoitomuodot ja saanut niistä suuren avun. Homeopaattisia valmisteita olen käyttänyt myös yli 20 vuoden ajan sekä itseeni että lapsiini suurimmaksi osaksi flunssien yhteydessä. 

Vuonna 2018 sain idean opiskella homeopatiaa ja näiden neljän vuoden opiskelujen ja kahden koronavuoden jälkeen mietin, etten olisi voinut aloittaa opiskeluja parempaan aikaan! 

En ole pelkästään oppinut homeopatiasta vaan myös astrologian ymmärtämiseni on syventynyt ja laajentunut. Olen löytänyt homeopatian avulla syklisen ajan, josta olen alkanut käyttää nimeä rinnakkaistodellisuus.