Kauppa

MUUTTUVA SISÄINEN MAAILMA

On tärkeää tietää mitä vuodenaikaa elät; mitä olisi järkevintä tehdä talvella ja mitä keväällä. Luonnon kiertokulun seuraaminen tuo paljon tietoa meistä itsestämme. Progressiivisen kuun kautta voidaan tarkastella myös menneisyyttämme ja usein onkin niin, että vedämme samoja teemoja puoleemme juuri tuon 27 vuoden välein. 

Tällä hetkellä loppukesästä 2022 elämme kollektiivisesti -95 vuoden kesää ja -68 alkuvuotta ja -40 vuoden loppua. Mitä sinulle tapahtui tuolloin? Oletko samanlaisessa elämäntilanteessa uudestaan? Helpoiten saat vastauksen astrologisesta tulkinnasta.

0700 8 1919 (1,99e/min+pvm)

Suomen syklisen historian avulla tulkitset niin omaa kuin Suomen ja koko maailman syklisiä tapahtumia. Saatavana painettuna tai e-muodossa. Klikkaa kuvaa, niin pääset verkkokauppaan.

MIKÄ IHMEEN PROGELISTA??

Progressiivisen kuun 27 vuoden kierto sisällämme vastaa luonnossa vuoden aikana tapahtuvia muutoksia. Käymme siis läpi oman henkilökohtaisen kevään, kesän, syksyn ja talvikauden, joista jokainen kestää 6-7 vuotta käsittäen kolme eläinradan merkkiä. 

Yhtä lailla kuin luonnossa, meidän tulisi osata elää sisällämme prosessia mahdollisimman täydellisesti ja vaihtaa myös "vuodenaikaa" kun sen aika koittaa. 

Progelista kertoo nämä merkkimuutokset, joista kevääseen kuuluvat oinas, härkä ja kaksoset. Kesään rapu, leijona ja neitsyt, syksyyn vaaka, skorpioni ja jousimies sekä lopulta talveen kauris, vesimies ja kalat. 

____________________________________________________