Kauppa

MUUTTUVA SISÄINEN MAAILMA

On tärkeää tietää mitä vuodenaikaa elät; mitä olisi järkevintä tehdä talvella ja mitä keväällä. Luonnon kiertokulun seuraaminen tuo paljon tietoa meistä itsestämme. Progressiivisen kuun kautta voidaan tarkastella myös menneisyyttämme ja usein onkin niin, että vedämme samoja teemoja puoleemme juuri tuon 27 vuoden välein. 

Tällä hetkellä syksyllä 2023 elämme kollektiivisesti -96 vuoden kesää, -69 vuoden kevättä ja -41 vuoden syksyä. Mitä sinulle tapahtui tuolloin? Oletko samanlaisessa elämäntilanteessa uudestaan? Helpoiten saat vastauksen astrologisesta tulkinnasta.

0700 8 1919 (1,99e/min+pvm)

MIKÄ IHMEEN PROGELISTA??

Progressiivisen kuun 27 vuoden kierto sisällämme vastaa luonnossa vuoden aikana tapahtuvia muutoksia. Käymme siis läpi oman henkilökohtaisen kevään, kesän, syksyn ja talvikauden, joista jokainen kestää 6-7 vuotta käsittäen kolme eläinradan merkkiä. 

Yhtä lailla kuin luonnossa, meidän tulisi osata elää sisällämme prosessia mahdollisimman täydellisesti ja vaihtaa myös "vuodenaikaa" kun sen aika koittaa. 

Progelista kertoo nämä merkkimuutokset, joista kevääseen kuuluvat oinas, härkä ja kaksoset. Kesään rapu, leijona ja neitsyt, syksyyn vaaka, skorpioni ja jousimies sekä lopulta talveen kauris, vesimies ja kalat. 


UUSINTA UUTTA: PROGEKUUN VIHKONEN

Voit tilata progressiivisen kuun merkkivaihdokset taulukoituna vihkoseksi. Tähän vihkoseen sinun on helppo kirjata elämäsi tapahtumat ja samalla nähdä syklisen ajan yhtäläisyydet. Hinta 30e. 

Tilaa alla olevalla lomakkeella.


Kyllä, haluan tilata

ps. Jos tilaus viipyy suhteettomasti, ota minuun yhteyttä, sillä lomake ei aina tule perille!

____________________________________________________