Tulkinnat ja hinnat

30min tulkinnassa katson peruskarttaa ja tämän hetken tilannetta. Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat päivittää tilannetta. Hinta 40e.
75min tulkinnassa on reilusti aikaa keskustella tämän hetkisestä tilanteestasi. Valitse tämä vaihtoehto, jos olet haasteellisessa elämänvaiheessa. Hinta 100e.
45min tulkinnassa katson sekä perusenergioita että tämän hetken tilannetta. Valitse tämä, jos et osaa päättää 30min ja 60min tulkinnan välillä. Hinta 60e.
90min analyysissa tulkinnan lisäksi saat progressiivisen kuun listauksen ja linkin opetusvideoon. Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat itse tutkia elämäsi syklejä progressiivisen kuun merkkimuutosten kautta. Hinta 120e.
60min tulkinnassa katson sekä perusenergioita että tämän hetken tilannetta. Valitse tämä vaihtoehto, jos tulet 1. kertaa astrologiseen tulkintaan. Hinta 80e.
120min analyysissä tulkinnan ja progressiivisen kuun listauksen lisäksi saat astrokiekon ja karttatulosteen, joiden avulla voit opetella astrologian perusasioita. Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat todella syvällisen analyysin itsestäsi ja mahdollisesti myös aloittaa astrologian harrastuksena. Hinta 160e.

Alle 30min tulkinnat palvelunumerosta 0700 8 1919 (1,99e/min+pvm)

Ajanvaraus ja puhelintulkintaan soitto numeroon 041-5021669.

HUOM! En tee kirjallisia tulkintoja!

SIELUN VIESTI

Tiedätkö mitä sielusi juuri tällä hetkellä toivoo sinun tekevän? Sielusi odottaa kärsivällisesti sitä hetkeä, jolloin sydämesi haluaa kuulla sielusi suunnitelman. Kun tämä tapahtuu, sielusi vahvistuu ja alkaa laulaa yhdessä sydämesi kanssa. 

Sielun viesti -tulkinnassa yhdistyvät siis sielun suunnitelma sekä sydämen tahto; feminiinen ja maskuliininen prinsiippi. Sielulla on sekä tieto että suunnitelma, mutta ei energiaa. Sydämellä on puolestaan energiaa, mutta ei ymmärrystä eikä suunnitelmaa. Molemmat ovat itsessään vain osa kokonaisuudesta. Sielun Viesti -tulkinnassa nämä kaksi toisiaan täydentävää voimaa yhdistyvät sisälläsi; sielusi ohjaa sydämesi tekemään oikeita päätöksiä ja aktivoitumaan toimintaan juuri oikeaan aikaan. Tässä ei ole mitään uutta, sillä mitä herkempi olet kuulemaan sielusi viestit, sen varmemmin olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan tekemässä oikeita asioita. 

Joskus elämme sekavaa aikaa. Kun sydän ei osaa tulkita sielun viestejä, mieli ottaa vallan ja teemme pintapuolisia päätöksiä, joissa sydän joutuu toimimaan ”vääristä lähtökohdista”. Toisin sanoen mieli on syrjäyttänyt sielun suunnitelman ja korvannut sen toisarvoisella. Joudumme väistämättä sivuraiteelle. Sielusi tuo sinulle viestin omasta menneisyydestäsi. Sielusi haluaa nostaa juuri tietyn ajan tarkastelun kohteeksi ja vain sinä tiedät, mitä tuolloin on tapahtunut. Minä puolestani olen oppinut tulkitsemaan sielun viestejä ja osaan kysyä oikeat kysymykset saadakseni sinut ymmärtämään mitä sielusi haluaa sinulle kertoa. Sielun viesti voi olla ohje, neuvo, muistutus jne. sinusta sinulle. Viesti ei tule itsesi ulkopuolelta vaan sinusta!! (Huom! Tämä ei ole selvännäkö -tulkinta). Viesti auttaa sinua ymmärtämään tämänhetkistä tilannettasi. Mieli ei mitenkään pysty kontrolloimaan tätä tilannetta ja siksi viesti on puhtaasti sielun oma tuotos. 

Sielun viesti on siis nopea tulkinta juuri tähän hetkeen. Se ei kerro sinusta itsestäsi eikä suoranaisesti tämänhetkisestä elämäntilanteestasi vaan sielun omasta tarpeesta saada mielesi huomio juuri tiettyyn elämänvaiheeseen. Kun olet ymmärtänyt, mistä sielusi haluaa sinua muistuttaa, pystyt yhdistämään nykyisyyden ja menneisyyden tapahtumat toisiinsa ja oivallat, miksi sielusi nosti tuon kyseisen tilanteen mielesi käsiteltäväksi. 

Soita 0700 8 1919 (1,99e/min+pvm) tai varaa aika 041-5021669 (20min/30e).


SIELUN MEDITAATIO

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Sielun meditaatiossa pääset tutustumaan sieluusi uudella tavalla. Hinta 30e/n.30min.Kysy myös ZOOM-tulkintoja!