Kauppa

Tältä sivulta voit tilata astrologisia oheistuotteita tai käydä ostoksilla Veneika Shopissa.

_________________________________________________________________________

Kyllä, haluan tilata

ps. Jos tilaus viipyy suhteettomasti, ota minuun yhteyttä, sillä lomake ei aina tule perille.

MIKÄ IHMEEN PROGELISTA??

27 vuoden progressiivisen kuun kierto sisällämme vastaa luonnossa vuoden aikana tapahtuvia muutoksia. Käymme siis läpi oman henkilökohtaisen kevään, kesän, syksyn ja talvikauden, joista jokainen kestää 6-7 vuotta käsittäen kolme eläinradan merkkiä. 

Yhtä lailla kuin luonnossa, meidän tulisi osata elää sisällämme prosessia mahdollisimman täydellisesti ja vaihtaa myös "vuodenaikaa" kun sen aika koittaa. 

Progelista kertoo nämä merkkimuutokset, joista kevääseen kuuluvat oinas, härkä ja kaksoset. Kesään rapu, leijona ja neitsyt, syksyyn vaaka, skorpioni ja jousimies sekä lopulta talveen kauris, vesimies ja kalat. 


On tärkeää tietää mitä vuodenaikaa elät; mitä olisi järkevintä tehdä talvella ja mitä keväällä. Luonnon kiertokulun seuraaminen tuo paljon tietoa meistä itsestämme. Progressiivisen kuun kautta voidaan tarkastella myös menneisyyttämme ja usein onkin niin, että vedämme samoja teemoja puoleemme juuri tuon 27 vuoden välein. 

Tällä hetkellä elämme kollektiivisesti -92 kevättä ja -64 vuoden syksyä. Mitä sinulle tapahtui tuolloin? Oletko samanlaisessa elämäntilanteessa uudestaan? Nopeimmiten saat vastauksen astrologisesta tulkinnasta 0700 8 1919 (1,99e/min+pvm)

Jos kiinnostuit, mutta et ole aivan varma, mitä progressiivinen kuu tarkoittaa, osallistu kurssille täältä.