Astrologinen tulkinta

Mitä vuosi 2018 tuo tullessaan?

Astrologinen tulkinta perustuun syntymäajan, syntymäkelloajan sekä-paikkakunnan perusteella laaditulle astrologiselle kartalle. Jokaisella ihmisellä on oma yksilöllinen kartta, jonka perusteella koemme elämää. Astrologinen kartta kertoo ihmisen omasta kokemuksesta, ei siitä, mikä "totta". Totuudesta ollaan montaa mieltä, myös sitä, voidaanko totuutta saada koskaan selville.

Minulla on eksistentialistinen ihmiskäsitys, jonka mukaan me olemme "maailmaan heitettyjä", meidän omalla vastuullaamme on luoda identiteettimme. Emme voimistään syystä siirtää tätä vastuuta kenellekään muulle.Eksistentialistinen filosofia käsittää monia erilaisia suuntauksia, itse olen kiinnostunut lähinnä Martin Buberin ja Viktor Franklin ajatuksista.

Astrologia soveltuu paremmin kuin hyvin eksistentialistiseen ihmiskäsitykseen! Astrologian maailmassa kaikki ihmiset ovat yksilöitä.  Tapani tulkita astrologista karttaa on psykologinen. Astrologisen tulkinnan avulla autan asiakasta löytämään itsestään omat haasteelliset ja vahvat luonteenpiirteet, ymmärtään ja hyväksymään omat, mahdollisesti myös vastakkaiset piirteet, jotka luovat ihmisestä juuri yksilön.
 

<div id="vello-wizard"></div>

PIKATULKINNAT PUHELIMESSA!

0700 8 1919 (1,99e/min+pvm)