Astrologinen tulkinta

Millainen perhonen sinusta kuoriutuu tänä vuonna?

Astrologinen tulkinta perustuun syntymäajan, syntymäkelloajan sekä-paikkakunnan perusteella laaditulle astrologiselle kartalle. Jokaisella ihmisellä on oma yksilöllinen kartta, jonka perusteella koemme elämää. Astrologinen kartta kertoo ihmisen omasta kokemuksesta, ei siitä, mikä "totta". Totuudesta ollaan montaa mieltä, myös sitä, voidaanko totuutta saada koskaan selville.

Minulla on eksistentialistinen ihmiskäsitys, jonka mukaan me olemme "maailmaan heitettyjä", meidän omalla vastuullaamme on luoda identiteettimme. Emme voimistään syystä siirtää tätä vastuuta kenellekään muulle.Eksistentialistinen filosofia käsittää monia erilaisia suuntauksia, itse olen kiinnostunut lähinnä Martin Buberin ja Viktor Franklin ajatuksista.

Astrologia soveltuu paremmin kuin hyvin eksistentialistiseen ihmiskäsitykseen! Astrologian maailmassa kaikki ihmiset ovat yksilöitä.  Tapani tulkita astrologista karttaa on psykologinen. Astrologisen tulkinnan avulla autan asiakasta löytämään itsestään omat haasteelliset ja vahvat luonteenpiirteet, ymmärtään ja hyväksymään omat, mahdollisesti myös vastakkaiset piirteet, jotka luovat ihmisestä juuri yksilön.
 

 

 

PIKATULKINNAT PUHELIMESSA!


SYNTYMÄKELLOAIKA HUKASSA?  

Jos olet syntynyt kotona, voi tiedustella syntymätietoja Helsingin kirjaamosta puh. 0295337000 tai kirjaamo@arkisto.fi. Haettaessa tietoja tulee ilmoittaa äidin nimi ( tyttönimi, mikäli ei silloin vielä ollut naimisissa ) syntymäaika ja ilmeisesti myöskin paikkakunta.Omat syntymä tiedot myöskin mukaan.  Jos olet syntynyt sairaalassa, tiedot löytyvät kyseisen paikkakunnan sairaalan  arkistosta tai jos sairaalaa ei enää ole ne siirretään alueella toimivaan uuden sairaalan arkistoon.